0575 – 757055 contact@alwaysahead.nl

Ben je op zoek naar een gemakkelijke en veelzijdige WordPress plugin om formulieren voor je website te maken, dan is Gravity Forms plugin die je nodig hebt. Gravity Forms is een van de populairste WordPress-plugins waarmee je eenvoudig verschillende soorten formulieren kunt maken. Hierbij kan je denken aan:

  • contactformulieren
  • bestelformulieren
  • inschrijvingsformulieren
  • afspraakformulieren
  • enquêtes
  • quizzen
  • en nog veel meer

Waarom Gravity Forms?

Wanneer je op zoek bent naar een professionele (contact)formulieren plugin, dan kom je al snel uit bij Gravity Forms. Waarom? Simpelweg omdat deze plugin eenvoudig in het gebruik is, heel veel mogelijkheden biedt, met tal van verschillende services integreert, processen kan automatiseren, mooi op te maken en ook nog eens veilig is.

Zelf gebruik ik Gravity Forms al jaren en dat heeft mij al veel gemak en voordeel opgeleverd. Graag zet ik je de voordelen even kort op een rijtje.

Eenvoudig in gebruik

Gravity Forms is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen programmeervaardigheden om te gebruiken. De plugin heeft een intuïtieve drag-and-drop interface, waardoor je snel en gemakkelijk formulieren kunt maken.

Veelzijdigheid

Gravity Forms biedt een breed scala aan formuliervelden die je kunt gebruiken om aangepaste formulieren te maken die passen bij jouw behoeften. Je kunt zelfs velden aanpassen om meer informatie van gebruikers te verzamelen.

Integratie met andere services

Gravity Forms kan worden geïntegreerd met tal van andere services, zoals e-mailmarketingtools, betalingsgateways, CRM’s en nog veel meer. Dit maakt het gemakkelijk om gegevens die via jouw formulieren worden verzameld te integreren met andere bedrijfssystemen en processen.

Automatisering

Met Gravity Forms kun je ook geautomatiseerde reacties instellen op basis van de gegevens die in het formulier worden verzameld. Dit kan bijvoorbeeld een bevestigingsmail zijn of een melding aan het personeel dat het formulier heeft ingevuld.

Aangepaste CSS

Gravity Forms biedt de mogelijkheid om aangepaste CSS toe te voegen aan jouw formulieren om ze een unieke uitstraling te geven. Dit is vooral handig als je jouw merkidentiteit wilt behouden op jouw website.

Beveiliging

Gravity Forms is ook een zeer veilige plugin. Het heeft ingebouwde bescherming tegen spam en biedt ook de mogelijkheid om Google reCAPTCHA toe te voegen om het risico op spam nog verder te verminderen.

Conclusie

Gravity Forms is een krachtige en veelzijdige tool voor het maken van formulieren voor jouw WordPress-website. Met de vele functies die het biedt, kun je gemakkelijk aangepaste formulieren maken die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een contactformulier, bestelformulier of enquêteformulier nodig hebt, Gravity Forms heeft je gedekt. Als je nog geen Gravity Forms gebruikt, is het zeker de moeite waard om deze WordPress-plugin te overwegen.

Bezoek de website van Gravity Forms