0575 - 75 70 55 contact@alwaysahead.nl

Responsive Webdesign

geschikt voor elk type apparaat smartphone, tablet en pc

Specialist in WordPress Webdesign

Eenvoudig te bedienen en wereldwijd het meest gebruikt

Resultaatgerichte webdesign

Voor bedrijven en zelfstandig professionals die willen groeien

Online strategie

Je website afgestemd op de online strategie die past bij je bedrijf, producten en diensten.

U

Rank hoger in Google

Je website geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid.

Sturen op cijfers

Met geïntegreerde web analytics, weet je hoe je website scoort.

Professionele website

Gemaakt voor smartphone, tablet en pc

Mobiel vriendelijk

Een website die zich aanpast aan de grootte van je scherm. Zo ziet je website er altijd goed uit: op desktop, laptop, tablet en smartphone.

U

Zoekmachine vriendelijk

Je website geoptimaliseerd om goed gevonden te worden. De teksten, afbeeldingen en techniek afgestemd op de uitgangspunten voor optimale vindbaarheid.

Gebruikersvriendelijk

Zelf je teksten, afbeeldingen of video’s wijzigen, toevoegen of verbeteren. Want alleen actieve websites worden goed gevonden!

Een hele goede keuze om met Always Ahead onze nieuwe zakelijke website te ontwikkelen. We zijn heel tevreden met het resultaat en de manier waarop dit tot stand is gekomen. Gert is prettig in de omgang, heeft oog en oor voor wat de klant wil en vertaalt dat in een webdesign dat ons erg aanspreekt. Bedankt voor dit mooie stuk maatwerk!

Helmig van der Kolk

Groepsaccommodatie De Eek

Jouw website altijd up-to-date

Compleet pakket met hosting, onderhoud en advies

Dit is wat je altijd krijgt wanneer je jouw website door Always Ahead laten maken.

Responsive webdesign

Je website is geschikt voor mobiel en op alle apparaten zoals desktop pc’s, laptops, tablets en smartphones goed leesbaar.

Inrichting website

Je website wordt volledig ingericht. Het enige dat je hoeft te doen, is het aanleveren van bestanden (logo, teksten, afbeeldingen). Wil je later zelf nog pagina’s, teksten of afbeeldingen toevoegen of wijzigen dat kan altijd.

Website APK

Je website wordt aangemeld bij Google Search. Hiermee wordt de gezondheid van je website in de gaten gehouden en grijpen wij in als dat nodig is.

Zoekmachine vriendelijk

Je website wordt geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing, zoekmachine vriendelijk (SEO proof).

Sturen of cijfers

Op je website wordt Google Analytics ingesteld. Zo kan je zelf precies zien wat de resultaten van je website zijn.

Website up-to-date

Regelmatig installeren wij software updates, voeren we beveiligingscontroles uit en controleren we de performance van je website. Zo weet je zeker dat je website altijd lekker draait.

Social media proof

Je website wordt ingericht voor het optimaal inzetten van social media als Facebook, LinkedIn, Twitter, etc. Bezoekers kunnen zowel volgen als delen.

Beveiliging website

Om je website tegen hackers te beschermen, worden extra beveiligingsmaatregelen aangebracht. Daarnaast wordt je website voorzien van een SSL-certificaat zodat je bezoekers weten dat ze bij jou veilig surfen.

Professionele hosting

Je website wordt bij een professionele hosting partner ondergebracht voor meer betrouwbaarheid.  Hierbij regelen wij ook de domeinnaamregistratie, e-mailadressen en het SSL-certificaat voor je.

Zo werken wij graag

Persoonlijk, resultaat gedreven en oplossingsgericht

Kennis maken

Het begint met een klik. Tijdens een eerste gesprek bespreken we de ideeën, wensen en eisen.

Aanleveren informatie

Aan de hand van vooraf besproken formats, lever je teksten, afbeeldingen, logo en huisstijlkleuren aan.

Ontwerpen en bouwen

Op basis van de besproken ideeën, wensen, eisen en het aangeleverde materiaal wordt de website ontworpen, gebouwd en online gezet.

Gert heeft in 2015 mijn website gebouwd. Met een paar ideeën van mijn kant is hij aan de slag gegaan en kwam hij meteen met een super gaaf voorstel. Ik ben nog steeds erg trots op mijn site en krijg veel positieve reacties. Het is prettig zakendoen met Gert, de lijntjes zijn kort, hij reageert snel en heeft aan een half woord genoeg. Ik zou hem iedereen aanraden!

Marijn Bontje

Professional trainer & coach

Contact

Neem gerust contact met me op

Heb je een vraag of wil je me inhuren voor je website? Heb je hulp nodig bij je e-mailmarketing of om beter gevonden te worden? Dit formulier is de ideale start.

Gert Verbeek

Always Ahead
Adres: Brinkerhof 76
7251 WP  Vorden

T 0575 – 75 70 55
E contact@alwaysahead.nl
BTW NL129442355B01
KvK 08091281

Webdesign