0575 - 75 70 55 contact@alwaysahead.nl

Online Strategie

Voor bedrijven en zelfstandig professionals

Marktanalyse

Het begint met inzicht. Weten waar je staat en waar je naartoe wilt. Hoe je daar kan komen en wat je daarvoor moet doen.

Doelstellingen en strategie

Je doelstellingen bepalen je focus, het merk je positionering, de strategie je aanpak. Je online strategie als afgeleide van je organisatieplan.

Meten en bijsturen

Meten is weten en daar naar handelen. Sturen op doelstellingen en behaalde resultaten. Met gezond verstand en een concreet meetplan.

Klantgerichte online strategie

Je klant centraal stellen en daar naar handelen

Doelgroepen

Weten voor wie je het doet. Je doelgroep goed in kaart brengen. Weten wat je doelgroep wil, waar die zich begeeft, hoe die communiceert, wikt, weegt en kiest.

Ontwikkelingen

De technologische ontwikkelingen gaan snel. De impact op consumenten en organisaties is groot waardoor de markt continu in beweging is. Welke kansen en bedreigen dienen zich aan en welke online strategie hoort daarbij?
w

Communicatie

Website, social media, mobile marketing, wat is er nodig om in contact te komen en te blijven met jouw doelgroep? Waar moet je (online) zijn om goed gevonden te worden en hoe communiceer je voor, tijdens en na de “koop” van jouw product of dienst?

Contact

Neem gerust contact met me op

Heb je een vraag of wil je me inhuren voor je website? Heb je hulp nodig bij je e-mailmarketing of om beter gevonden te worden? Dit formulier is de ideale start.

Gert Verbeek

Always Ahead
Adres: Brinkerhof 76
7251 WP  Vorden

T 0575 – 75 70 55
E contact@alwaysahead.nl
BTW NL129442355B01
KvK 08091281

Online strategie