Maartje de Gruyter is journalist, bladenmaker en schrijfcoach.  Al jaren begeleid Maartje schrijvers bij het opschrijven en verbeteren van tekst, manuscript, artikel, boek of levensverhaal. En met schrijvers bedoel ik ook verpleegkundigen, managers, studenten, ervaren auteurs, journalisten, liefhebbers en… misschien wel jou?

Maartje nodigt je uit jezelf als schrijver serieus te nemen en te ontwikkelen. Daar helpt ze je graag bij met haar nieuwste vorm van schrijfcoaching: schrijfretraites met gerichte schrijfsessies en alle ruimte voor jezelf. In een heus Noors jachthuis in de Achterhoekse natuur word je volledig verzorgd. Los van de waan van de dag kan jij al je aandacht richten op jouw verhaal. Alle informatie hierover vind je op haar fonkelnieuwe website www.maartjedegruyter.nl.

Wil je Maartje een handje helpen? Deel & Tag & Like dit bericht zodat je de zichtbaarheid van WRITE AWAY helpt vergroten en de schrijver die schuilt in jouw buurman, zus, collega, vriend meteen op de hoogte brengt. Dank daarvoor alvast.

Het ontwerp voor de website is gemaakt door Ingrid Bockting de realisatie ervan is gedaan door Always Ahead.