Offerte aanvragen? Wij helpen je jouw ideeën scherp te krijgen.

Data gedreven online marketing

Waarom geen afspraak maken? De koffie staat klaar!

MailenBellen

Hoe ziet jouw ideale website eruit?

Fijn dat je een offerte wilt ontvangen. Om een gerichte offerte voor je te kunnen maken, hebben wij eerst nog wat informatie van je nodig. Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in. Het helpt ons niet alleen om een goede offerte te maken, het helpt jou ook om je ideeën scherp te krijgen. Neem er dus even rustig de tijd voor.

Na het ontvangen van je offerteaanvraag, krijg je binnen een werkdag een reactie. Kom je er niet uit of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Daar zijn we voor.

Wil je liever direct een afspraak maken om jouw ideeën te bespreken, bel ons dan even.

Algemene (contact)informatie

Uitgangspunten website

Geef aan wat de website moet doen. Bijvoorbeeld bezoekers informeren over producten en diensten, of potentiële klanten (leads) genereren, bezoekers contact met je laten opnemen of zich inschrijven voor een nieuwsbrief of bestellingen laten plaatsen. Probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven wat je wilt bereiken.
Een call to action is een button, opvallende tekst of een afbeelding die bezoekers moet aanzetten tot een bepaalde actie. Denk hierbij aan buttons voor informatie downloaden, bel me terug, inschrijven nieuwsbrief of een bestelling plaatsen. Geef aan welke call to actions jouw website moet bevatten.
Welke informatie wil je op je website kwijt en hoe moet dit eruit zien en werken? Geef aan welke functionaliteit jij wenst bijvoorbeeld een blog om nieuws of kennis te kunnen delen, een portfolio om meer van je eigen werk (opdrachten) te kunnen laten zien, een fotogalerij of aanbevelingen van klanten of het delen en volgen via social media. Probeer zo uitgebreid mogelijk aan te geven wat jij verwacht dat jouw website straks kan.
Welke pagina's moet jouw website hebben? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende pagina's: home, producten en diensten, over ons, contact. En geef aan wat je op deze pagina wil vertellen of laten zien.
Noem een aantal voorbeelden van websites die jou aanspreken. Geef de url's (www-adressen) van deze websites op en waarom ze jou aanspreken.
Geef aan welke zoekwoorden voor jou belangrijk zijn en waarmee je graag gevonden wil worden in Google en Bing.
Vul de domeinnaam van je website in en de naam van de webhosting provider waar jij je domeinnaam hebt geregistreerd. Heb je nog geen domeinnaam, geef dan aan welke domeinnaam je graag wil laten registreren.

Kennisniveau gebruiker(s) website

Geef aan welke situatie op jou van toepassing is.
Geef aan welke situatie op jou van toepassing is.

Aanvullende informatie

Vul de informatie in die nog kwijt wilt, zodat wij een zo volledig mogelijk beeld krijgen van jouw ideale website.